Ο Daniel Craig φιλούσε τον Rami Malek μετά από κάθε κοινή σκηνή τους

Christos Arfanis
2 min readOct 15, 2021

Σε δημοσίευμα του EW το Three Pixels Lab διαβάζει για τη συνήθεια του Daniel Craig να φιλούσε τον Rami Malek, αλλά και πολλούς άλλους συμπρωταγωνιστές του μετά από κάθε κοινή σκηνή τους.

Ο Craig συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως φιλάει τους άντρες συμπρωταγωνιστές του γιατί αυτό πιστεύει ότι βοηθά στο να σπάει τον πάγο μαζί τους. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο The Late Show το 2019, ο Malek ανέφερε τη συνήθεια του Craig και όπως ακούει το Three Pixels Lab, η πρώτη φράση που είπε ο ηθοποιός μετά το φιλί ήταν η εξής: “Αυτό με κάνει Κορίτσι του Bond;” Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα του The Late Show παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Ο Daniel Craig μοιράζεται γιατί προτιμάει τα gay bars

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Daniel Craig μοιράστηκε τη δική του εκδοχή της ιστορία, λέγοντας, όπως διαβάζει το Three Pixels Lab σε άρθρο του Screen Rant, ότι δεν είναι “μεγάλη υπόθεση” αυτό το φιλί, αφού έτσι και αλλιώς φιλούσε τον Rami Malek μετά από κάθε κοινή σκηνή τους. “Φιλάω πολύ κόσμο. Είμαι πολύ φιλικός τύπος και δε θα ταξινομούσα κανέναν. Αυτό θα ήταν τρομερό να το κάνουμε, να ταξινομήσουμε τους καλύτερους φιλητές. Ξέρεις απλά πόσους ανθρώπους θα μπορούσα να προσβάλω; Τρομερό. Χιλιάδες ανθρώπους. Ακούστε, αυτή η ιστορία έχει μέλλον ακόμα. Προσπαθώ να του δώσω περισσότερo μέλλον, λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι στα social media. Δεν έχω social media, αλλά είπα ότι φιλούσα τον Rami μετά το τέλος κάθε σκηνής. Όμως δεν είναι μεγάλη υπόθεση“, δήλωσε ο Craig.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!

Originally published at https://threepixelslab.gr on October 15, 2021.

--

--

Christos Arfanis

Filmmaker (film producer, screenwriter, film director) and entertainment author/journalist.