Ο Χρήστος Αρφάνης (Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Είναι Έλληνας δημιουργός ταινιών (παραγωγός ταινιών, σεναριογράφος και σκηνοθέτης), αρθρογράφος / δημοσιογράφος ψυχαγωγίας και παραγωγός μουσικής. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στο να γράφει άρθρα σχετικά με τα οπτικοακουστικά μέσα (ταινίες και σειρές) και σε συνεντεύξεις διάφορων ταλέντων (ηθοποιούς, σκηνοθέτες κ.λπ.).

--

--

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠ.Α) AED-CPR και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή, διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) σε συνεργασία με την Ακαδημία Πάλης του Αυλώνα «Ο Πλάτωνας», τη Κυριακή 19 Ιουνίου. Το σεμινάριο ια πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αυλώναμ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σε μια περίοδο που έχει καταστεί πλέον από σαφές και αναγκαίο να γνωρίζουμε όσο περισσότεροι γίνεται την τεχνική της ΚΑΡΠ.Α προκειμένου να σωθεί μια ζωή! Συνδιοργανωτές ακόμη είνβαι η Κονότητα Αυλώνα και η Ένωση Ελλήνων Προπονητών Πάλης. Το κόστος του είναι συμβολικό και κάθενας από τους συμμετέχοντες θα λάβει σχετική πιστοποίηση. Οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ιωάννη Σερετίδη στο τηλέφωνο 6942405650

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΠ.Α ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΠ.Α ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠ.Α) AED-CPR και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή, διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) σε συνεργασία με την Ακαδημία Πάλης του Αυλώνα «Ο Πλάτωνας», τη Κυριακή 19 Ιουνίου.
Το σεμινάριο ια πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αυλώναμ από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, σε μια περίοδο που έχει καταστεί πλέον από σαφές και αναγκαίο να γνωρίζουμε όσο περισσότεροι γίνεται την τεχνική της ΚΑΡΠ.Α προκειμένου να σωθεί μια ζωή!
Συνδιοργανωτές ακόμη είνβαι η Κονότητα Αυλώνα και η Ένωση Ελλήνων Προπονητών Πάλης. Το κόστος του είναι συμβολικό και κάθενας από τους συμμετέχοντες θα λάβει σχετική πιστοποίηση.
Οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ιωάννη Σερετίδη στο τηλέφωνο 6942405650

--

--

Christos Arfanis

Christos Arfanis

Filmmaker (film producer, screenwriter, film director) and entertainment author/journalist.